HA NEVETEK, AKKOR VESZTEK
BAJNOKSÁG (2023)

SZABÁLYOK ÉS LEÍRÁS
Jövőhét szombaton, azaz Április 1-én 16:00-tól egy „Ha nevetek, Akkor vesztekBajnokságot szeretnék csinálni, a tavalyihoz hasonlóan. A lenti szabályoknak megfelelően tudtok beküldeni videókat és képeket, amik megnevettethetnek engem, cserébe nyerhettek sub-giftet
JELENTKEZNI EBBEN A DISCORD SZOBÁBAN LEHET!

SZABÁLYOK

IRÁNYELVEK

SZIGORÚAN TILOS olyan tartalmat beküldeni, ami szembe megy a Discord, Twitch, YouTube szabályzataival ÉS az alapvető moralitással!!!

SPOILER TAG

FONTOS, hogy MINDEN beküldött tartalomra rakjatok „spoiler” taget vagy ha link, akkor távolítsátok el a beágyazott tartalmat! Ez azért fontos, hogy „első reakciót” tudjak adni a beküldött tartalmakra! Ha nem tudjátok, hogy hogyan kell spoiler taget rakni az üzenetetekre, akkor íme egy hivatalos support oldal hozzá.

MAX. 3 KONTENT

Fejenként maximum 3 darab tartalmat ÉS külön-külön küldhettek be! A beküldött tartalom témájában szólhat bármiről ami a fenti szabályokat nem sérti, illetve rólam készült mémek is jöhetnek :DD

CSAK MÉDIA

A jelentkezési szobában CSAK ÉS KIZÁRÓLAG média tartalmak lehetnek! NE OTT kezdeményezzetek beszélgetést, arra ott van minden másik szoba! A tartalmaknak adhattok természetesen leírást, ha szeretnétek.

FELTÖLTHETŐ FORMÁTUMOK

A Discord szobába feltöltött KÉP

A Discord szobába feltöltött, rövidebb (max 1 perces hosszúságú) VIDEÓ

A Discord szobába linkelt KÉP

A Discord szobába linkelt, (max 1 perces hosszúságú) VIDEÓ
(pl. YouTube, TikTok, Coub, Vimeo, stb.)

A drága Moderátorok ellenőrizni fogják a tartalmakat,
és ha nem a szabályoknak megfelelően
külditek be a dolgokat, akkor törölhetik is azokat!

AMIT MEG LEHET NYERNI

A bajnokság célja, hogy a beküldött tartalmakkal megnevettessetek. *duh*
Akik jelentkeznek, azoknak érdemes jelen lenni a streamen! :))

Akik megnevettetnek azok sub-giftben fognak részesülni az én csatornámon vagy a nyertes által választott csatornán! Tavaly különdíjban is részesültek azok, akik kreatívak voltak, de lehet nem nevettem.

Idei új szabály, hogy mivel három lehetőség van a megnevettetésemre, ezért ha valakinek sikerül megnevettetnie 2-vel akkor Tier 2, ha pedig mind a 3-al, akkor Tier 3 sub-gift-et kaphat. Szóval choose wisely.

Sok sikert kívánok mindenkinek, és előre is köszönöm szépen azoknak, aki részt vesz benne! Hozzunk össze együtt valami jópofát.

A változás joga fenntartva!